Stop panic and anxiety (app)

Jeg ønsker å anbefale en app som var til stor nytte for meg da det sto på som verst.

Etter mitt første panikkanfall (som var ekstremt intenst) havnet jeg i en tilstand hvor jeg var "aktivert" døgnet rundt, fikk panikkanfall omtrent hver eneste dag (også i søvne!) og hadde voldsom angst 24/7. Denne appen er helt nydelig. Jeg personlig har benyttet meg aller mest av lydfilene som ligger der. De har f.eks et lydspor som heter "Assistance" som går ut på at du får klar og myndig beskjed om at du er trygg, at det du ser for deg ikke kommer til å skje, at dette er en naturlig reaksjon på stress og angst som vil gå over av seg selv og at ingen dør av panikkanfall. Denne er perfekt når man er på et nivå med høy angst eller under et panikkanfall. De har dessuten et lydspor som heter "Mindful grounding" som også passer bra for de med traumer og flashbacks. Målet er å få deg ut av dine egne tanker, inn i virkeligheten - og ikke minst inn i nåtiden. 

Ellers kan jeg nevne "50 tools for panic and anxiety" og "Rational thinking improvement" som noen av de aller beste lydfilene. Appen inneholder også artikler man kan lese, en innføring i mindfulness, pusteteknikker, meditasjon med og uten musikk og en kognitiv dagbok. Jeg bør også nevne at siden alt foregår på engelsk er det en fordel at du er relativt god i engelsk for å få full nytte av denne. Layout'en er "litt 1970", men det er jo ikke så viktig når man finner noe som funker som det skal. Anbefales på det varmeste.

#panikkanfall #app #hjelp #angst #kognitivterapi #psykologi #traumer #stress #meditasjon #tips #mindfulness #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Panikka

Panikka

35, Sandefjord

Kanskje fant du denne siden fordi du sliter med angst eller panikk - eller kanskje havnet du bare innom her rent tilfeldig. Velkommen uansett. Denne bloggen handler om angst og panikk spesielt - og litt psykisk helse generelt. Håper at dette kan bli en side som kan hjelpe andre. Send gjerne inn spørsmål, kommentarer eller ønsker angående temaer jeg bør ta opp.

Kategorier

Arkiv

hits